košice tonery, toner kosice, náplne do tlačiarní, cartridge, kazety, Maloobchodný - Veľkoobchodný predaj - Ochrana osobných údajov

Tento eshop používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto eshopu s tým súhlasíte.   Ďalšie informácie
  Úvod
  Úvod |  SHOP |  NAJPREDÁVANEJŠIE TONERY |  Kontakt - Predajňa |Servis tlačiarní  

  Ochrana osobných údajov ( GDPR )

         Spoločnosť ML SERVIS SK s.r.o. prevádzkovateľ internetového obchodu www.tonery-kosice.sk, prehlasuje, že všetky osobné údaje použité pri nákupe sú považované za prísne dôverné a je s nimi zaobchádzané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (GDPR). Internetový obchod neukladá žiadne údaje do svojej databázy pre prípad ďalšieho používania. Uvedené firemné alebo osobné údaje sa použíjú iba na účel plnenia zákazky a účely daňovej povinnosti po dobu určenú zákonom a nevyhnutnú na plnenie zákazky a plnenia daňovej povinnosti.   

            -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ak potrebujete viac informácií o objednávaní služieb alebo tovaru, nahlásenie porúch,
prípadne odbornú pomoc, kontaktujte nás na:

 tel.: 0905 645557    +421 905 645557     e-mail.: mlservis@mlservis.sk

 

 












 
    Váš nákup     Ochrana osobných údajov     Obchodné podmienky     Ako nakupovať ?
Meno
Heslo

        OTVORENÉ
 
ML SERVIS SK s.r.o.
   Vodárenská 2, Košice

        tel.: 0905 645557
  mlservis@mlservis.sk

       Pondelok až Piatok

           09:00 - 12:00 hod.
   volať  telefonicky ( rozvoz )

           12:30 - 16:30 hod.
        príjem, výdaj tovaru
      a servisných zákaziek 

    Doporučujeme dostupnosť
    tovaru overiť aj telefonicky.
                   Ďakujeme.