Tonery-Košice - Toner Kosice, lacné naplne do tlaciarni, hp, hewlett packard, canon, samsung, brother, xerox, oki, konica, minolta - Ochrana osobných údajov

Tento eshop používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto eshopu s tým súhlasíte.   Ďalšie informácie
  ML SERVIS, Vodárenská 2, 04001 Košice, 0905 645557 |PREDAJ TLAČIARNÍ  
  NAJPREDÁVANEJŠIE |  e-SHOP |  Predajňa |  Kontakt | Navigácia na mape  

 


Ochrana osobných údajov ( GDPR )


Prehlásenie o ochrane osobných údajov.

Spoločnosť ML SERVIS SK s.r.o. prevádzkovateľ internetového obchodu prehlasuje, že všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a je s nimi zaobchádzané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (GDPR). Internetový obchod neukladá žiadne údaje do svojej databázy pre prípad ďalšieho používania. Uvedené firemné alebo osobné údaje sa použijú iba na účel plnenia zákazky a účel daňovej povinnosti po dobu určenú zákonom a nevyhnutnú na plnenie zákazky a plnenia daňovej povinnosti.

  Registráciou a následným nákupom v internetovom obchode zákazník súhlasí s obchodnými podmienkami a nakladaním s osobnými údajmi podľa GDPR.

 
Tieto obchodné podmienky sú platné od 01.5.201
8

            -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ak potrebujete viac informácií o objednávaní služieb alebo tovaru, nahlásenie porúch,
prípadne odbornú pomoc, kontaktujte nás na:

 tel.: 0905 645557    +421 905 645557     e-mail.: mlservis@mlservis.sk

 

 












 
    SERVIS TLAČIARNÍ     PREDAJ TLAČIARNÍ
Meno
Heslo
basket - VÁŠ NÁKUPNÝ KOŠÍK
spacer
Toner HP LJ P 2030,2035, 2053,2054,2055, 2056,2057.5057 dn - 2147483647 ks
Toner HP LJ 1010, 1018, 1020, 1022, 1028, 3015, 3050, 3055, M1319MFP, - 2147483647 ks
Toner HP Laser 1103A HP Neverstop Laser 1000a,1000w, MFP 1200a, 1200w - 2147483647 ks
Toner HP LJ CF259X - Pro M 304,400,404, MFP 428 DWN - Bez čipu - 2147483647 ks
Toner HP LJ 2300,2300dn, 2300d, 2300n - 2147483647 ks
Toner HP LJ C3906A - 06A 5L, 6L, 3100, 3150, 1100, 1100A, 3200 - 2147483647 ks
Toner HP LJ 1150,1150N - 2147483647 ks
Toner HP LJ 1150,1150N - 2147483647 ks
Toner HP LJ P 2030,2035, 2053,2054,2055, 2056,2057.5057 dn - 2147483647 ks
Toner HP LJ 2410, 2420, 2430, n,dn,dtn - 2147483647 ks
Toner HP LJ 2410, 2420, 2430, n,dn,dtn - 2147483647 ks
spacer
Celkový počet : 23622320117
spacer
Celková suma :
414464343871 € s DPH
(345386953226 € bez DPH )



          OTVORENÉ
    Pondelok až Piatok

       09:00 - 12:00 hod.
   volať  telefonicky ( rozvoz )
       12:00 - 16:00 hod.
        
príjem, výdaj tovaru
       a servisných zákaziek 

   
   Doporučujeme dostupnosť
   tovaru overiť aj telefonicky.
                    Ďakujeme.



 
Osobne - Doprava - Poštovné



 
 

  tovar doručíme až k Vám

   
................................................

 
platiť môžete v hotovosti, 
   alebo platobnou kartou

 
       
       
       
    
     
...........................................................