Tonery-Košice - Toner Kosice, lacné naplne do tlaciarni, hp, hewlett packard, canon, samsung, brother, xerox, oki, konica, minolta - Ochrana osobných údajov

Tento eshop používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto eshopu s tým súhlasíte.   Ďalšie informácie
  ML SERVIS, Vodárenská 2, 04001 Košice, 0905 645557
  NAJPREDÁVANEJŠIE |  e-SHOP |  Predajňa |  Kontakt | Navigácia na mape  

 


Ochrana osobných údajov ( GDPR )


Prehlásenie o ochrane osobných údajov.

Spoločnosť ML SERVIS SK s.r.o. prevádzkovateľ internetového obchodu prehlasuje, že všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a je s nimi zaobchádzané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (GDPR). Internetový obchod neukladá žiadne údaje do svojej databázy pre prípad ďalšieho používania. Uvedené firemné alebo osobné údaje sa použijú iba na účel plnenia zákazky a účel daňovej povinnosti po dobu určenú zákonom a nevyhnutnú na plnenie zákazky a plnenia daňovej povinnosti.

  Registráciou a následným nákupom v internetovom obchode zákazník súhlasí s obchodnými podmienkami a nakladaním s osobnými údajmi podľa GDPR.

 
Tieto obchodné podmienky sú platné od 01.5.201
8

            -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ak potrebujete viac informácií o objednávaní služieb alebo tovaru, nahlásenie porúch,
prípadne odbornú pomoc, kontaktujte nás na:

 tel.: 0905 645557    +421 905 645557     e-mail.: mlservis@mlservis.sk

 

 












 

Meno
Heslo

  Osobne - Doprava - Poštovné
 

 
 

  tovar doručíme až k Vám
................................................

 
platiť môžete v hotovosti, 
   alebo platobnou kartou

 
       
       
       
    
     
...........................................................