Tonery-Košice - Toner Kosice, lacné naplne do tlaciarni, hp, hewlett packard, canon, samsung, brother, xerox, oki, konica, minolta - Ochrana osobných údajov

Tento eshop používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto eshopu s tým súhlasíte.   Ďalšie informácie
  Predajňa - Kontakt - Navigácia
  Úvod |  e-SHOP |  NAJPREDÁVANEJŠIE |  Provízny program

 


Ochrana osobných údajov ( GDPR )


Prehlásenie o ochrane osobných údajov.

Spoločnosť ML SERVIS SK s.r.o. prevádzkovateľ internetového obchodu prehlasuje, že všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a je s nimi zaobchádzané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (GDPR). Internetový obchod neukladá žiadne údaje do svojej databázy pre prípad ďalšieho používania. Uvedené firemné alebo osobné údaje sa použijú iba na účel plnenia zákazky a účel daňovej povinnosti po dobu určenú zákonom a nevyhnutnú na plnenie zákazky a plnenia daňovej povinnosti.

  Registráciou a následným nákupom v internetovom obchode zákazník súhlasí s obchodnými podmienkami a nakladaním s osobnými údajmi podľa GDPR.

 
Tieto obchodné podmienky sú platné od 01.5.201
8

            -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ak potrebujete viac informácií o objednávaní služieb alebo tovaru, nahlásenie porúch,
prípadne odbornú pomoc, kontaktujte nás na:

 tel.: 0905 645557    +421 905 645557     e-mail.: mlservis@mlservis.sk

 

 












 
    Predajňa - Kontakt - Navigácia     Prečo nakupovať u nás?     Ako nakupovať ?     Servis tlačiarní     Provízny program     Ochrana osobných údajov     Obchodné podmienky     Doprava - poštovné     Váš nákup - Nákupný košík
Meno
Heslo

...............................................
 
 


  tovar doručíme až k Vám
................................................
 
platiť môžete aj  
           platobnou kartou

 
       

       

       

    
     
...........................................................